FAQ Østlandsutstillingen

Utstillingsprosjekter 2019
I 2019 feirer Østlandsutstillingen 40-årsjubileum med punktmarkeringer i hvert fylke, publikasjon, seminar og andre utadrettede tiltak. Østlandsutstillingen 2019 består av 7 utstillingen på 7 visningssteder: House of Foundation, Røgden Bruk v Finnskogutstillingen, Harpefoss Hotell, Kongsberg Kunstforening, Kunstforeningen Verdens Ende, Norske Grafikere og Bærum Kunsthall. Juryen velger hvilke kunstnere som vises på hvilket sted.

Jeg får ikke logget meg inn, hva kan problemet være? 
Vennligst sjekk
1) Riktig bruker navn og passord – dersom du får beskjed om at du har prøvd for mange ganger med feil passord og at du må vente noenminutter før dukan begynne på nytt – så vet du at du har prøvd med feil passord. Vennligst prøv da kappen med «glemt passord».
2) Les også punktet nedenfor om «Brukerregistrering».

Fri innsendelse
Må man være medlem i en distriktsorganisasjon for å kunne søke Østlandsutstillingen? Hvilken andre former for tilknytting finnes? 

Det er fri innsendelse til Østlandsutstillingen. Alle kunstnere med tilknytning til Østlandet kan sende inn søknader til Østlandsutstillingen. Man må ikke være medlem av en distriktsorganisasjon, men det er ett av kriteriene for tilknytning.

Andre kriterier er:
– Født og vokst opp på Østlandet
– Studerer på Østlandet
– Bosatt på Østlandet
– Medlem av distriktsorganisasjon

Er det tema for årets utstilling?
Nei, Østlandsutstillingen 2019 lyses ut uten tema.

Jeg får ikke sendt skjema, hva kan jeg gjøre?
– Sjekk om du har registrert deg som bruker, hvis ikke registrer deg som bruker.
– Sjekk om du har lagret søknaden, hvis ja – så er det sansynligvis et bilde som ikke ble lastet opp riktig (kvittering, bilder for verk 1,2,3)
– Prøv å bytt nettleser til f.eks Google Chrome, eller Firefox.

Bruker registrering

Må jeg registere meg som bruker for å søke på Østlandsutstillingen 2018?
Ja
, du må registrere deg som bruker før du kan søke. Du kommer ikke inn på søknadsskjemaet før du har ferdig-registrert deg som bruker. Har du registrert deg tidligere, kan du bruke samme innloggingsinformasjonen.

Opprett en bruker
1) Gå inn på www.ostlandsutstillingen.no/soknadsskjema/
2) Legge inn soknad@ostlandsutstillingen.no i din adressebok på epostprogrammet, da risikerer du ikke at bekreftelsesmail ender i søppelfilteret ditt.
3) Lag en bruker øverst til høyre på denne siden og fyll ut «min side» med bruker navn (unngå «Æ,Ø,Å») og epostadresse.
Så får du en bekreftelse på mail fra soknad@ostlandsutstillingen.no – Nå må du bare klikke deg inn på linken i mailen og du er ferdig registrert.
4) Logg inn med den nye brukeren – da vil søknadsskjemaet dukke opp under «Søknader».

Jeg får ikke registrert meg som bruker, hva kan jeg har gjort feil?
Vennligst sjekk 3 punkter:

1) Har du svart på bekreftelsesmailen du fikk fra Østlandsutstillingen (Klikket på linken i mailen)? Det må du gjøre før du blir ferdig registrert som bruker. (se punkt nedenfor)
2) Har du brukt riktig brukernavn og passord under innloggingen? Bruker kan være din valgte bruker under registreringen eller din epostadresse.
3) Har du logget deg inn via «Søknadsskjemaet» under «For kunstnere»? Det er kun her søkere har mulighet til å logge seg inn.

Jeg får ikke bekreftelsesmail fra Østlandsutstillingen når jeg prøver å registrere meg
Det kan ta noe tid, før du mottar mail fra oss. Dersom du ikke finner bekreftelsesmailen i din vanlige innboks
1) Sjekk søppel/spam-boksen
2) Legg inn soknad@ostlandsutstillingen.no i din adressebok i epostprogrammet ditt, slik at videre kommunikasjon ikke havner i søpla.

Bruker fra i fjor

Spørsmål: Kan jeg bruke samme bruker/passord som ved tideligere søknader?
Svar: Ja, det kan du. Husker du ikke passordet lengre, trykk på «glemt passord». 

Hvorfor må jeg opprette en bruker?
Ved å registrere deg som bruker, øker vi sikkerheten i vårt registreringssystem, og det gir oss en større mulighet for å hjelpe deg hvis du får problemer med innsending.

Hvor finner jeg søknadsskjemaet?
Søknadsskjemaet får du først tilgang til etter at registreringsprosessen som bruker er fullført. Skjemaet ligger under «Søknader».

 

Del på Facebook!