Åpning i Sarpsborg kirke

Bilder fra åpningen i Sarpsborg kirke

Tusen takk til alle som kom til strålende åpning i Sarpsborg Kirke av utstillingen «…å se med egne øyne» – del 3. God dialog mellom prester, iman og kunstnere før selve åpningen. Flott konsert av Sarpsborg kammerkor.

Les mer
Tina Buddeberg moterer sitt arbeid "Øyekast"

Montering i Sarpsborg kirke og dialogmøte

Onsdag 14. juni monterte vi de siste arbeiden ferdig i Sarpsborg kirke, vi arrangerte et møte mellom prester, iman og kunstnere om billekunst i hellige rom, atelierbesøk i kunstnerfelelskapet Hylla og selve åpningen på kvelden.

Les mer
Omvisning med naturbarnehage - Kunstverk av Anni Fiil

Omvisning i Bragernes kirke med naturbarnehage

En oppvakt gjeng med 6-åringer kom på besøk i utstillingen vår «… å se med egne øyne» i Bragernes kirke. Og de klarte virkelig å se med sine egne øyne -utrolig interessant hvilken detaljer de kunne se på arbeidene.

Les mer
Kari Kolltveit: Klinkende Klar

Kunstnerpresentasjon #2017/07 Kari Kolltveit

I dag presenters Kari Kolltveit med arbeidet Klinkende klart (2017). Kunstverket består av 12 ark (4 stilles ut her), der ulike retoriske utsagn er preget i papiret med hammer og metallstempler. Hele arbeidsmetoden fram til presentasjonen er i seg selv en fysisk billedliggjøring av hva politisk, byråkratisk og akademisk språk på sitt verste ofte gjør.

Les mer
Linn Hoseth: Movements in Moments

Kunstnerpresentasjon #2017/06 Linn Hoseth

I dag presenters Linn Hoseth som delta med arbeidet «Movements in Moments». Dette prosjektet utviklet seg med tanker rundt dagdrømmer og alle ønsker og planer som vi av ulike grunner ikke klarer å gjennomføre.

Les mer
Adrian Bugge: Ingrep (dagbrudd, Sydvaranger) 3

Kunstnerpresentasjon #2017/05Adrian Bugge

Kunstner Adrian Bugge deltar med tre fotografier fra Sydvaranger gruve på Østlandsutstillingen i år. Utvinningen av jernmalm i Sydvaranger viser hvilke enorme inngrep i uberørt natur som må til for å utvinne materialer vi trenger.

Les mer