Kunstnerpresentasjon 2016 #6 Aud Bækkelund

[fbshare type=»button» width=»100″] I vår serie med kunstnerintervjuer presenterer vi i dag Aud Bækkelund med arbeidet Basal Struktur fra 2015, 
Found object (ledninger), 164x200x10cm. For mer informasjon se kunstnerens hjemmeside: www.audbaekkelund.no

Aud Bækkelund
Aud Bækkelund

Artist Statement
Tvilens system. Nervebaner igjennom hjernen, impuls­ utveksling gjennom datasentralen, kommunikasjon eller mangel på signaler….

Alt du ser har røtter i det usynlige. Alt du hører har røtter i det usagte.

 

Østlandsutstillingen spurte Aud Bækkelund om hva hun jobber med for tiden og hun forteller at hun    «… er nå midt i et prosjekt med kunst i landskap/ stedsspesifikk kunst ved Hardangerfjorden. Prosjektet heter «Mellom Himmel og fjord» og her tar jeg utgangspunkt i et sted ute i terrenget og må forholde meg til et landskap, så dette arbeidet blir veldig forskjellig fra verket på Østlandsutstillingen. Jeg tror ikke jeg vil si så mye om arbeidet for jeg har ennå en uke med intens jobbing foran meg….»

 

Hvilken utstilling ønsker du å anbefale for andre kunstinteresserte?
Siden jeg nå står  midt oppe i prosjektet «Mellom Himmel og fjord» ( www.kunstlandskap.no ) i Hardanger, og har fulgt det tett over tre år, er det dette jeg vil anbefale kunstinteresserte å få med seg nå i sommer. I år kan en reise rundt å se kunst utendørs hele døgnet i Norheimsund, Utne, Mælen og Bu i Hardanger. Vi er til sammen ca 45 kunstnere fra Norden og arbeidene er produsert over 14 dg i mai, hvert år de tre siste årene. Åpningshelg for 2016 er 14. – 15 mai.