Kunstnerpresentasjon # 13 Johannes Borchgrevink Hansen

[fbshare type=»button» width=»100″] Vi fortsetter å presentere kunstnere fra årets Østlandsutstilling og Johannes Borchgrevink Hansen har vist tresnittet Johannes Brukskunstvrinsk Hansen fra 2015 og måler 60 x 40 cm i Akershus Kunstsneter og i Vestfold Kunstsenter.
www.johannesbhansen.wix.com/johannes

Tresnitt av Johannes Borchgrevink Hansen
Tresnitt av Johannes Borchgrevink Hansen

 

Artist statement
En maler som lager et vakkert stilleben prøver å holde fast ved det flyktige. Det er vel en vanlig grunn for å jobbe med bilder: sorgen ved å befinne seg ”i” tiden. Jeg driver med det samme, absurditeten ved å eksistere er bare mer outrert illustrert i mine arbeider.

Østlandsutstillingen spurte Hansen om hvilket kunstnerisk prosjekt han jobbet med for tiden og kunstneren svarte: Jeg jobber for tiden med to utstillinger i Hedmark 2016, det er noenlunde samma ulla som det jeg viser på Østlandsutstillingen, samt med tresnitt til utsmykningen av veterinærinstituttet på Ås jeg gjør sammen med Marthe Karen Kampen.

Hvilken utstilling ønsker du å anbefale for andre kunstinteresserte? Jeg vil anbefale Finnskogutstillingen til kunstinteresserte.