Kunstnerpresentasjon #2017/06 Linn Hoseth

[fbshare type=»button» width=»100″] I dag presenteres Linn Hoseth som deltar med arbeidet Movements in Moments (2016, akryl på lerret
, 90x70cm) på Østlandsutstillingen.

Lin Hoseth: Movements in Moments

www.linnhoseth.com

Artist statement
Dette prosjektet utviklet seg med tanker rundt dagdrømmer og alle ønsker og planer som vi av ulike grunner ikke klarer å gjennomføre. Det er jo mye som ikke blir gjennomført. Vi drømmer om det, snakker om det og så skjer det ikke. Men kan vi verdsette drømmen for det den er? Jeg vil slå et slag for det indre liv og alle drømmene som ikke blir virkelige.

Intervju

Intervju
1) Er det en utstilling eller et kunstnerisk event som du gleder deg til utover sommeren/høsten 2017?
Jeg gleder meg til å se Documenta 14 i Athen.

2) Er det verket du viser på ØU17 en videreføring eller et brudd med tidligere arbeider fra deg? Hva jobber du med for tiden?
Arbeidet jeg har med på Østlandsutstillingen er nytt, men også ganske i tråd med det jeg har jobbet med før. Jeg er opptatt av naturen, livsløp, og de muligheter og begrensninger vi har innenfor den tiden vi har fått. Dagdrømming, som jeg har vært opptatt av i det siste, er både en mulighet og en begrensning, og en ikke ubetydelig del av livet. 15-50 prosent av vår våkne tid har vi tankene annet sted en der vi er. Det syns jeg er fascinerende. Nå er jeg i tenkefasen på veien videre, men jeg har ikke helt sluppet tak i dagdrømmen ennå. 

Del på Facebook!