Personvernerklæring

Personvernerklæring for Østlandsutstillingen

Denne personvernerklæringen forklarer Østlandsutstillingens håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve drifte nettside, motta søknader til Østlandsutstillingen og sende ut nyhetsbrev.

Ved å benytte nettjenester fra Østlandsutstillingen samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler (cookies) i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv endre innstillingene slik at informasjonskapsler (cookies) ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at dette vil kunne føre til at Østlandsutstillingens nettjenester ikke vil fungere optimalt og du kan ikke regne med at innsendelser av søknad vil fungere.

Østlandsutstillingens nettjenester bruker informasjonskapsler som gjør at nettsiden husker tidligere brukerinnstillinger gjort på siden og gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne. Østlandsutstillingen benytter aldri informasjonskapsler i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

Behandlingsansvarlig for personopplysninger i Østlandsutstillingen er daglig leder. Henvendelser for innsyn i, retting av eller sletting av personopplysninger kan rettes til:

Østlandsutstillingen
E-post: kontakt@ostlandsutstillingen.no
Tlf: 970 64 68 2

Postadresse:
Postboks 65

2001 Lillestrøm

Mener du at Østlandsutstillingen har behandlet dine personopplysninger i strid med personvernloven, kan du klage til Datatilsynet.

 

Formål med innsamlingen

Vi samler inn informasjon for å kunne administrere søknader til Østlandsutstillingen. I tillegg bruker vi navn og epostadresse for å sende vårt nyhetsbrev med informasjon til våre brukere.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar sensitive personopplysninger på e-post fra deg, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Østlandsutstillingens epostliste


Alle som ønsker det kan melde seg på som mottaker av vår epostliste, ved å registrere sin e-postadresse hos oss. Østlandsutstillingen bruker MailChimp som leverandør av denne tjenesten. Adresselistene eies av Østlandsutstillingen. All informasjon du gir oss er konfidensiell, og deles ikke med andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å trykke på utmeldingslenken nederst i e-posten, eller ved å kontakte Østlandsutstillingen.

Påmelding til utstillinger


For å levere søknad til å bli antatt til Østlandsutstillingen må brukeren oppgi persondata via søknadsskjema på websiden. I tilknytning til dette samler vi informasjon som: Navn, kontaktopplysninger, kontonummer, Hvilket fylke du er bosatt, født, studerer og medlemskap i distriktorganisasjon. I tillegg samles det inn beskrivelsesinformasjon om arbeidene du søker med. Opplysningene du oppgir blir kun brukt til å administrere søknaden og utleveres ikke til tredjepart.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)


Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge antall besøkende og deres bruk av nettsiden. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Bruk av informasjonskapsler medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men dersom du ønsker kan du når som helst endre innstillingene i nettleseren slik at du ikke samtykker til lagring av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler

Google analytics
_gali – utløper etter endt session
_gid – utløper etter endt session _ga utløper etter 2 år
_gd# – utløper etter endt session
collect – utløper etter endt session
r/collect – utløper etter endt session

Facebook
fr – utløper etter endt session
tr – utløper etter endt session
sb – utløper etter 2 år

WordPress
For at nettstedet vårt skal kunne huske at en bruker er innlogget eller ikke samt søknadsskjemaet skal virke brukes følgende cookies:
wp-settings – utløper etter 2 år

Oppdatering av personvernerklæringen
Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 19. mai 2018, og kan bli endret i fremtiden.

Del på Facebook!