Presse

Nedlasting

Last ned logo her

[ilink style=»download»]Pressemelding 2017 Kunstbanken

[ilink style=»download»]Pressemelding 2017 Buskerud Kunstsenter

[ilink style=»download»]  Juryens uttalelse

[ilink style=»download»] STATISTIKK og DELTAGEROVERSIKT 2017

Pressebilder

Ellen Henriette Suhrke, Touch Tours, 2015, Hd-video, 1920x1080p

Ellen H Suhrke: Touch tours, video

[hr]

Joakim Blattmann, Treverk 5, 2017, Lydinstallasjon, jblattmann.com

Joakim Blattmann: Treverk 5

[hr]

[twocol_one]

Martina Kaufmann
Martina Kaufmann

Martina Kaufmann – daglig leder

Kunsthistoriker Martina Kaufmann ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 1995. Hun har jobbet som kurator i Borgarsysselmuseet (Østfold fylkesmuseet), som formidlingskonsulent i kunstnerorganisasjonen Norske Kunsthåndverkere og er for tiden daglig leder for Østlandsutstillingen. I studietiden formidlet Kaufmann kunst i museer, kunstforeninger og i gallerier. Siden 2003 har hun i tillegg jobbet freelance med kunstprosjekter som både fremhever nordiske og bilaterale aspekter i tilknytting til Norge. Kaufmann jobber både med billedkunst og kunsthåndverk. Parallelt med hennes kunsthistoriske karriere er Kaufmann instruktør i eget studio for Taijiquan, Qigong og Taiji Chí.

[/twocol_one] [twocol_one_last]

Hans Eindride Thorsen
Hans Eindride Thorsen

Hans E Thorsen – styreleder

Hans E. Thorsen har sin utdannelse fra Kunstakademiet i Oslo hvor han avsluttet sin Master i 2008. Han har tidligere blant annet hatt separatutstillinger hos 0047 i Oslo og Volt i Bergen, og deltatt på en lang rekke gruppeutstillinger i Norge og utlandet. I 2005 startet han sammen med Espen Henningsen og Lars Kjemphol prosjektet Sisyfos Minigolfklubb og har vært et sentralt medlem av kunstnergruppen siden. Thorsen har også vært aktiv som kunstkritiker, kurator og innen fagpolitikk. Kunstnerisk jobber han innenfor en rekke ulike media. Thorsen er pdd styreleder for Østlandsutstillingen.

[/twocol_one_last]

Om Østlandsutstillingen

Østlandsutstillingen er en årlig åpen, juryert landsdelsutstilling som viser og formidler samtidskunst i de syv Østlandsfylkene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Vestfold og Østfold.Østlandsutstillingen  ble initiert av kunstnerorganisasjonene i de syv fylkene  på Østlandet i 1978, og den første Østlandsutstillingen ble vist  i 1979 i Galleri F15, Sandefjord Kunstforening og Lillehammer Bys malerisamling og de Sandvigske samlinger.Østlandsutstillingen er en av fem landsdelsutstillinger i Norge og finansieres av fylkeskommunene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Oslo, Vestfold og Østfold gjennom Østlandssamarbeidet.